Cautare

3762 de rezultate pentru "accidente rutiere 29 01 2010 in covasnahey1" (4.15 secunde)
Cu sprijinul Inspectoratului General al Politiei Romane, ofiteri ai Brigazii Rutiere Bucuresti au survolat si filmat Capitala de la bordul unui elicopter al Ministerului Administratiei si Internelor.
Pentru a nu bloca traficul din zona centrala a Craiovei, Comisia de Sistematizare a Circulatiei a decis ca lucrarile la pasajul subteran vor lua amploare doar dupa ce se va putea circula prin Valea Vlaicii Suprapunerea lucrarilor de la pasajul suprateran, inceput cu aproape un an in urma, cu cele de la pasajul subteran, care vor incepe efectiv de vineri, ar putea bloca definitiv centrul Craiovei.
Cuza si Calea Bucuresti, restrictie care ar urma sa intre in vigoare cel mai probabil miercuri seara, 27 iunie, sau joi dimineata, 28 iunie, si va dura pana la finalizarea lucrarilor, deci probabil un an, plus sau minus cateva luni.
stirileprotv.ro:Cosmarul romanilor nevoiti sa demonstreze ca si-au platit amenzile rutiere, aproape de final.
La data de 06 august 2010, in jurul orei 10.30, B. ... Ana de 83 de ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure, de la dreapta spre stanga pe directia de deplasare a autovehiculului.
La data de 27.10.2010, mai multe confederatii sindicale vor organiza in Capitala, un miting in Piata Victoriei, intre orele 10.00 - 11.00, urmat de un mars catre Piata Constitutiei, intre orele 11.00 - 14.00 si un miting in Piata Constitutiei, intre orele 14.00 - 22.00.
Compania Allianz-Ţiriac Asigurari a lansat, luni, o pagina web prin intermediul careia clientii persoane fizice pot achizitiona online polite auto (RCA si CASCO) si de calatorii in strainatate, a anuntat asiguratorul.
Accidente cardiovasculare. ... Magda Marincovici) Sinucideri, accidente cardivoasculare si patologii. Acestea sunt efecte puse in legatura directa cu somajul. ... Intre 2008 si 2010, Inserm pune pe seama cresterii somajului 584 de sinucideri. ... Rezultatele au fost publicare in revista Archives of Occupational and Environmental Health.
Zero kilometri in trei ani". Puteti citi in continuare articolul mentionat. 'De la darea in folosinta din luna mai a anului 2007 a tronsonului Drajna - Fetesti, cu o lungime de 36,8 kilometri, lucrarile au intrat parca in conservare.
In septembrie curent administratia locala a Municipiului Salonta a achizitionat un joc online, "Toldi", pentru suma de 115.000 lei.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, privind desfasurarea unor evenimente cultural - artistice dedicate sarbatorilor de iarna, in perioada 25 noiembrie 2010 - 03 ianuarie 2011, se vor instituii restrictii de trafic rutier, dupa cum urmeaza:
Puteti citi in continuare planurile Carrefour pentru Romania. ... • A intrat in grupul Carrefour in 1980. ... • A fost numit CEO al companiei in primavara lui 2008, in plina expansiune a Carrefour pe piata locala.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a anuntat astazi ca majoritatea parlamentara PSD, PNL, UDMR si minoritatile vor modifica legea de organizatre a Guvernlui pentru ca actualul Cabinet sa poata veni in Parlament cu o schita de buget pentru anul 2010.
Asa ii vede astrologul Camelia Patrasconiu, in 2010, pe cei mai importanti oameni ai tarii. In 2010, presedintele Traian Basescu ramane la fel de haios ca pana acum¨, insa devine mult mai intelept.
Aflat la Predeal, unde a sarbatorit trecerea in 2010, Adrian Nastase a scris pe blogul sau despre nevoia unui proiect pentru Romania si pentru PSD.
Senatorul Ion Toma, liderul Grupului parlamentar PSD+PC din Senatul Romaniei, are un punct de vedere referitor la Legea Bugetului, adoptata joi de Parlament, punct de vedere pe care il puteti citi in continuare.
Machiavelli.ro informeaza "Presedintele Basescu anunta suspendarea procesului de recalculare a pensiilor" Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie trebuie respectata, deci, se suspenda procesul de recalculare a pensiilor militarilor in baza Hotararii 735 din 21 iulie 2010, a anuntat duminica seara, la Palatul Cotroceni, presedintele Traian Basescu.
Pro TV va lansa, in 2010, postul Acasa Clasic, care va difuza telenovele, urmand sa fie "un fel de Pro Cinema al Pro TV-ului", conform lui Costi Mocanu, directorul general al Pro TV S.A.
Unitatile Bancii Comerciale Romane (BCR) vor fi inchise pe 25, 26 decembrie si 1, 2 ianuarie 2010, iar pe 24 si 31 decembrie, programul va fi redus, intre orele 9.00 si 13.00.
Raiffeisen Bank isi mentine prognoza de crestere economica de 1% pentru 2010, Romania ramanand dependenta de ceea ce se va intampla in economia zonei euro.
google-analytics.com